Højtalere er populære som aldrig før og med god grund. Nogle elsker en god bas og en rytmisk klang, mens andre søger en klar og levende lyd. Derfor findes der også mange forskellige højtalere på markedet i dag. Man kan få dem i alle størrelser og kvaliteter, og prisniveauet afhænger kun af, hvilke egenskaber man ønsker, at ens højtaler skal have. Derudover handler det om at vælge en højtaler, som passer til ens behov. Læs med her i artiklen for at lære mere om de forskellige Beolab højtalere fra Bang & Olufsen® Herning.

En kompromisløs højtaler

En kompromisløs højtaler kunne være BeoLab 90 fra Bang & Olufsen® Herning. Dens enkle formål er at skabe en kompromisløs og ren lyd. Derfor har udviklerne bag højtaleren givet den fuld gas på både designet og teknologien. Normalt vil lyden, som bliver udsendt fra en højtaler, være påvirket af det rum, som den er blevet placeret i. Det er nemlig svingningerne fra rummet og genklangene fra rummets vægge, som normalt er med til at påvirke lyden.

Men med en Beolab 90 højtaler har man kompenseret for påvirkningerne i rummet og de elementer, som man forventer vil være til stede i lokalet. Man kan derfor også placere højtaleren lige, hvor man vil have den. Derudover kan man nemt styre højtaleren enten med en fjernbetjening eller fra en specialudviklet app på ens mobiltelefon, hvor man kan styre lydens spredning. 

En innovativ højtaler  

En innovativ højtaler kunne være en BeoLab 50 fra Bang & Olufsen® Herning. Det er en aktiv højtaler med et lydbillede, som er langt større end dens egen størrelse. Med dens innovative lydstyring og et smukt design er den perfekt til ethvert rum. Den har indbyggede forstærkere, og det eneste man skal er at tilslutte strøm samt den ønskede kilde til ens BeoLab 50 højtaler.

Designet er en slank og moderne silhuet i flotte og eksklusive materialer. Bunden på højtaleren er lavet sådan, at den vil hæve sig fra gulvet, hvilket er med til at give et elegant udtryk til indretningen. Derudover kan lyden også ændre sig i forhold til lytterens position. 

En alt-i-én-højtalere

En alt-i-én-højtaler kunne være en BeoLab 28 fra Bang & Olufsen® Herning. Designet er en slank og smuk silhuet, og den har en dybde på 25 cm, hvilket gør, at den både passer perfekt til gulv og til væg i hjemmet. Denne højtaler har en kraftig bas og er kulminationen på 35 års innovation hos Bang & Olufsen® Herning.