At tage familien med på fisketur er en fantastisk måde at få kvalitetstid med dine børn. Det behøver ikke at være stressende eller besværligt at have børnene med. Hvis du dæmper dine forventninger og planlægger turen godt, kan du gøre det til en sjov udflugt for jer alle. Her får du fire tips til en succesfuld og hyggelig fisketur med familien.

  1. Sikkerhed er alfa og omega

Først og fremmest skal du sørge for, at sikkerheden er i orden. Derfor kan det være en god idé at give alle dine børn en redningsvest på – også selvom de er gode svømmere, og du er på land. Du vil sandsynligvis blive distraheret i tide og utide, så det er vigtigt, at dine børn er så sikre som muligt.

  1. Pak fiskeudstyret dagen inden

En anden god idé er at pakke fiskeudstyret dagen inden afgang. Herved bliver det ikke lige så stressende at få alle med ud ad døren. Mangler du noget fiskegrej til turen, kan du eventuelt tage et kig på Shimano fiskegrej.

  1. Klæd dig selv og dine børn passende på

Du bør altid tjekke vejret, inden I tager afsted. Det giver dig mulighed for at sikre, at I alle sammen er klædt passende på. Desuden skal du huske solcreme og insektspray.

  1. Pak snacks og drikkevarer

Dette er noget, som er et must uanset, hvilken tur du skal på med dine børn. Hav forskellige typer snacks med og pak altid flere end du tror.