København er ikke kun en by, hvor man kan tage på shopping og se seværdigheder. Byen gemmer også på mange aktiviteter, som hele familien kan tage med på. Når I skal planlægge en sjov dag med familien, så kan I med fordel lade jer inspirere af disse 5 sjove familieaktiviteter i København:

Go-Kart

Er I på udkig efter en adrenalinfyldt aktivitet, som hele familien kan deltage i? Så kan I prøve Go-Kart! Det er en aktivitet, som alle kan være med til – uanset alder. I kan finde en Go-Kartbane i København, som har Go-Karts til både børn og voksne. Så kan I køre mod hinanden, og se hvem der er den bedste!

Segway-tur

Er I friske på at prøve noget anderledes? Så skal I prøve en Segway-tur gennem København. I kan få en guidet rundvisning, som giver et godt indblik i byen. Det er en helt anden måde at opleve København på, og I får helt sikkert en sjov oplevelse, som I sent vil glemme.

Kajaktur

Er I friske på vandsport? Så skal I prøve en kajaktur på egen hånd. I kan leje kajakker, og komme ud på en rolig tur rundt om de små øer i København. I kan selv bestemme hvor langt, I vil ro, og det er en smuk måde at opleve København på.

Skattejagt

Er I på udkig efter en aktivitet, som er sjov og udfordrende? Så skal I prøve en skattejagt! I København findes der flere forskellige skattejagter i byens rum. Her kan I få en sjov oplevelse med familien, hvor I skal bruge jeres sanser og hjerne til at finde skatten.

Tivoli

Slutteligt skal I selvfølgelig prøve Tivoli! Det er en af Københavns ældste og mest populære attraktioner, og det er et must-visit, når I er i byen. Der findes flere restauranter og små kiosker i Tivoli, så I kan få lidt mad, når sulten melder sig imellem forlystelserne.