Algebehandling af tag, med miljøgodkendte produkter

Ved algebehandling af tag bliver der benyttet miljøgodkendte algemidler, så hverken dit tag eller andre overflader bliver berørt af behandlingen. Det er en effektiv behandling der kommer algerne til liv og forlænger levetiden på dit tag.

Algebehandling af tag er vejen frem

Som husejer er det vigtigt at vedligeholde hele sit hjem. Mange forsømmer dog taget, hvilket er en dyr post at overse i sidste ende. Derfor anbefales det at man får en algebehandling af taget, for netop at vedligeholde og forlænge levetiden på taget. 

Bliver taget forsømt kan alger og mos tage overhånd, hvilket langsomt vil nedbryde tagstene. Det betyder at du i sidste ende kan komme til at stå med knækkede tagsten eller et utæt tag. Det er en dyr affære at skifte tag, så hvorfor ikke komme algerne i forkøbet med en algebehandling.

Sådan foregår algebehandling af taget

Som tidligere skrevet er det kun miljøgodkendt algemiddel der bliver benyttet til algebehandling. Det betyder at hverken dit tag eller andre overflader tager skade af behandling. 

Algemidlet er i skumform som bliver sprøjtet på taget. Algemidlet går ind og har en kemisk reaktion på algerne, hvilket nedbryder og slår algerne ihjel på 2-3 uger. I samspil med det danske vejr, bliver algerne effektivt fjernet. Du vil se resultater 2-6 måneder efter algebehandlingen, alt efter hvor slemt taget er angrebet.

Årlig algebehandling af tag

Det anbefales at du fortsætter vedligeholdelsen af dit tag en gang årligt. Derfor er det muligt at lave forskellige type abonnementer, som sørger for at opretholde tagets levetid. Det er en investering der i sidste ende betaler sig. Dit tag vil takke dig for, at tage hånd om det. Endvidere forlænger du ikke blot levetiden på taget, du sparer også dig selv for en masse penge.

Det er muligt at se de forskellige tilbud på nettet, samt finde årlige abonnementer der betaler sig.