Efter Corona tiden er der flere og flere, der arbejder hjemmefra. Nogle firmaer har sågar indført i deres personalepolitik, at det er frit for at arbejde hjemmefra, så længe opgaverne bliver udført og til tiden og man overholder pligter overfor eventuelle samarbejdspartnere og kollegaer.

Skab en ergonomisk korrekt hjemmearbejdsplads

Det gør det nemmere på visse områder, fordi man ikke skal bruge tid og penge på at pendle og på at holde i kø, aflyste toge og andre forsinkelser. Det kan dog omvendt give andre udfordringer, fordi det private hjem pludselig skal efterleve de samme krav som en arbejdsplads. Der er nok ikke den samme lækre kantine, men stadigvæk er der krav om et ergonomisk korrekt hævesænkebord, så man ikke får dårlig ryg af sit arbejde. Det er her, vi kommer ind på disse hævesænkeborde, der er nødvendige i hjemmet, når du skal arbejde hjemmefra en eller flere gange om ugen. Det kan først synes besværligt at omdanne hjemmet til en arbejdsplads, men i det lange løb vil du nok synes, at det var besværet værd.

Få motion og korrekt stå stilling

Når du står op noget af tiden ved et hævesænkebord, får du både brændt kalorier af og du får rørt kroppen på en anden og mere dynamisk måde. Dette gør, at du slipper for at sidde ned hele dagen i den samme stilling. Det er vigtigt for kroppen at kunne bevæge sig og få gang i blodomløbet, så hjernen også får ilt til det det krævende arbejde. Mens du står op, kan du også lave øvelser for kroppen som at vippe fødderne op og ned, så blodet flyder frit i kroppen og giver ilt til alle cellerne. Det vil du helt sikkert kunne mærke. Når du gerne vil sidde ned, sænker du blot bordet og så er det et almindeligt skrivebord igen.

Et multifunktionelt bord

Når du ikke bruger hævesænkebordet til at arbejde ved, kan familien sagtens bruge det. Når teenageren skal spille computer eller lave sine lektier med opgaver, eller din partner gerne vil sidde og se streamingkanaler og se film eller serier, ja, så kan hævesænkebordet også nemt bruges hertil. Det får dermed et mulitfunktionelt udtryk i jeres hjem og dermed er det en god investering for alle parter. Det er et bord, der kan tilpasses hvert familiemedlems højde og dermed bliver alle familiemedlemmer glade for det og føler, at det også er deres bord.