Bedste loftisolering, dygtige udbydere på markedet

Bedste loftisolering er meget individuelt alt efter, hvilken isoleringsvirksomhed du henvender dig til. Der er flere isolering udbydere, som har udviklet isolering i mange år og er derfor nogle af de foretrukne på markedet.

Bedste loftisolering til efterisolering af dit hjem

Det afhænger af hvilken type isoleringsopgave der er tale om. For noget isoleringsmateriale er bedre egnet til nogle isoleringsopgaver end andre. Det er også noget den udsendte fagperson vil tale med dig om, hvad de anbefaler til isoleringsopgaven.

Der er flere gode isolerings udbydere på markedet, som har produceret og udviklet isolering i mange år.  Derfor har de også specialiseret sig indenfor isolering, deres isoleringsevner og former.

Bedste loftisolering på markedet

Der er som sagt flere isoleringsproducenter på markedet, men nogle af de mest anvendte er blandt andet papiruld, glasuld eller stenuld. De har hver især deres fordele, som du kan få et overblik over her:

  • Papiruld mindsker mus og andre skadedyr i at opholde sig på loftet. Det har en lyddæmpende effekt, hvilket er en fordel. Det klør ikke hvis det er nødvendigt at flytte på. Så er papiruld godt at efterisolere ældre huse med der ikke har dampspærre. 
  • Glasuld er et let materiale og er derfor billigere at efterisolere med når man kommer op på de 200 mm eller derover. Det klør eller støver ikke, hvis der flyttes på isoleringen.
  • Stenuld har en høj brandsikkerhed, der sikre at branden ikke kan sprede sig til andre bygninger. Det er endvidere nemmere for brandfolkene at få branden under kontrol, da branden er isoleret til et sted. Stenuld er fugtafvisende og et let materiale, der gør det nemt at flytte rundt på.

Bedste loftisolering der anbefales

Der findes flere udformninger af isolering, det kan komme i batts, ruller eller granulat. Batts og ruller skal skæres til og det kræver mere arbejde for, at tilpasse det ønskede område. 

Derfor benytter flere isoleringsvirksomheder sig af granulat til indblæsning. Det sikre en bedre isolering af området. Ved at indblæse isoleringen, kan det komme ud i hjørnerne, slutte om isolering rør og andre installationer.