Når vi rammer det tidlige forår eller efterår, er vi mange der allerede savner de lune og hyggelige sommeraftener på terrassen. Så hvis du også går og drømmer dig væk til sol og varme i flere måneder om året, så findes der en løsning på det. Det perfekte investering vil helt sikkert være en terrassevarmer, som du og familien kan lune jer på når solen går ned, men I stadig ikke er klar til at gå ind i seng. Der findes mange varianter af terrassevarmere og her gælder det om at finde lige dén, som passer til jeres behov som familie.

Store fordele ved en terrassevarmer fremfor et bål i haven

En stor fordel ved en terrassevarmer er at de giver udendørs opvarmning på en mere overskuelig måde end en bål gør. Varmen fra terrassevarmeren har en mere konstant og stabil temperatur. Derudover slipper I for at der kommer store mængder røg og at hele familien lugter af bål efterfølgende. Det er desuden også meget mere miljøvenligt at benytte en terrassevarmer. Der findes mange forskellige varmelamper, og her afhænger det helt af hvad man ønsker skal varmes op og hvor stort et område, man gerne vil have opvarmet.

Infrarød terrassevarmer er et meget fornuftigt valg af mange

Hvis man ønsker en terrassevarmer som både er billig i forbrug og samtidigt giver den bedste varme, kan man gøre godt i at kigge efter en infrarød terrassevarmer. De er både lugt- og lydfri og behøver ikke nødvendigvis at stå midt i det område, som du ønsker at opvarme. Det skal mange andre terrassevarmere nemlig. De fleste spreder varmen rundt om der hvor man placerer den, mens en infrarød terrassevarmer kan monteres lige der hvor man har brug for det og så kommer varmen kommer ovenfra og ned, og holder jer derfor varme hele aftenen.