Når solen skinner og temperaturen stiger, er det tid til at finde parasollen frem. Familielivet er ikke komplet uden en markedsparasol, som kan give skygge og afkøling på varme dage. I denne artikel vil vi introducere dig for de bedste markedsparasoller på markedet lige nu.

Find den rigtige markedsparasol til din familie

Der er mange markedsparasoller på markedet, og det kan være svært at finde den helt rigtige. Vi har derfor lavet en guide til de bedste markedsparasoller, som passer perfekt til familiemennesker. Når man skal vælge markedsparasol til familielivet, er det nemlig ikke ligegyldigt, hvilken man vælger. Det kan være en jungle at finde rundt i alle de forskellige modeller og fabrikanter, men her på siden har vi samlet de bedste markedsparasoller til dig. Vi giver et overblik over de forskellige typer markedsparasoller og viser dig, hvad du skal se efter, når du køber en markedsparasol.

Hvad er en markedsparasol?

Hvis du er forvirret over, hvad en markedsparasol egentlig er, kan vi berolige dig med, at det blot er et andet navn for en almindelig, men stor parasol, hvor stangen er placeret i midten – i modsætning til hængeparasoller, hvor stangen er placeret ved siden af. Du kan finde både runde og firkantede markedsparasoller, og de fås i mange forskellige størrelser. De fleste markedsparasoller er 3-4 meter i diameter, men du kan også finde markedsparasoller, der er helt op til 6 meter i diameter.

Typer af markedsparasoller: Runde og firkantede parasoller

Der er to hovedtyper af markedsparasoller, nemlig de firkantede og de runde markedsparasoller. De firkantede markedsparasoller har ofte et mere elegant og moderne udseende, mens de runde markedsparasoller er mere klassiske og kan passe ind i alle typer have. Om du foretrækker en firkantet eller rund markedsparasol er mest en smagssag, for der meget lidt forskel i funktion. Firkantede parasoller har en tendens til at være lidt mere vindfølsomme, men man kan typisk vælge dem en størrelse mindre, end man ville have valgt en rund markedsparasol.