Findes der noget bedre end at hive et par dage eller måske mere ud af kalenderen og tage familien med ud på oplevelser, fælles hygge og en masse samvær? Det synes vi heller ikke. Et pust væk fra dagligdagens trummerum og ud af hamsterhjulet kan vi alle have brug for af og til. Det giver tid til at kunne fordybe sig i hinanden og bare nyde hinandens selskab i ro og mag eller hvis man ønsker en ferie med mere gang i den, kan man tage på eventyr og aktiviteter sammen med dem man holder allermest af. En helt særlig bonus er selvfølgelig, hvis familiens medlem med fire poter kan komme med på turen. Har I et særligt ønske om det, er mulighederne mange med hundevenlig hoteller, der giver plads til både mennesker og menneskets bedste ven. 

Aktiv ferie med hund 

Når man har hund med på ferien kan det af og til være udfordrende at finde på aktiviteter, der giver plads til at man kan have hund med. I kan have for øje, at finde et sted, hvor der er mulighed for gode naturoplevelser, hvor jeres firbenede familiemedlem vil elske at bruge en masse tid med jer og opleve nye steder. Ønsker I en aktiv ferie kan det måske være en god idé at tage jeres hund med på hiking. Det er ikke uden grund, at hiking er blevet meget populært på det seneste. Her får I mulighed for en skøn og enestående naturoplevelse, der leder jer ud på spændende stier og forhåbentlig kan I finde smukke udsigter over landskabet, der vil tage pusten fra jer. Sørg for at have overvejet, om jeres hund har brug for overtøj ud fra størrelse, pels og vejrforhold, så jeres bedste ven, får den bedst mulige tur. 

Giv jeres hund nye oplevelser 

Nye steder og oplevelser kan ikke kun være en god ting for mennesker, hunde har nemlig også rigtig godt af, at blive stimuleret med forskellige sanseindtryk. At tage hunden med på ferien giver rig mulighed for en masse nye sanseindtryk. Vær derfor gerne kreativ med ideer, når det kommer til oplevelser med jeres firbenede ven. De har nemlig godt af, at opleve nyt. Det er dog også vigtigt at huske på, at hunde også kan blive trætte, når du får en masse nye indtryk. Derfor kan det være en god idé at sætte tid af til en stille og rolig aftenstund efter en lang dag med oplevelser. Et ekstra godt tip er også altid at sørge for at have vand og vandskål med til jeres hund, så den ikke går ned på væske i løbet af dagen.