En god seng er en investering for livet. Derfor skal man gøre sig en del overvejelser før man køber ny seng. Vi kommer nogenlunde til at bruge 1/3 af vores liv på at sove, så vores seng skal helst være en, som vi er glade for at ligge i.

Hvis du gerne vil gøre det bedste for dig selv og din nattesøvn, så kan du ikke gå fejl med en elevationsseng.

Hvad er en elevationsseng?

En elevationsseng er en justerbar og motordrevet seng, som kan løftes i både hovedenden og benenden. Du kan via en fjernbetjening justere positionen af madrassen, så din krop kan hvile i den mest behagelige position. En elevationsseng består ofte af to separate senge med hver deres motor. Hvis I er to mennesker, der deles om elevationssengen, så er I altså selv herre over jeres helt egen madras.

Der findes et utal af smarte elevationssenge på markedet med mange ekstra funktioner. Klik her og se de bedste elevationssenge i test, så du kan udvælge en model i allerhøjeste kvalitet til dit soveværelse.

Elevationssenge er det nye sort

Flere og flere danskere vælger at skifte deres traditionelle seng ud med en elevationsseng. Elevationssenge har taget sengemarkedet med storm, og siden efterspørgslen er steget til vejrs, så kan du nu til dags købe en elevationsseng til en langt lavere pris i forhold til for blot 5 år siden.

Elevationssenge giver dig mulighed for at justere madrassen i din yndlingsposition, så du får den mest behagelige nattesøvn. Prisen afspejler ofte kvaliteten af din elevationsseng, både i forhold til smarte funktioner og komforten af selve madrassen.

En seng med masser af fordele

Hvis du elsker at læse, se TV eller arbejde på computeren i sengen, så er en elevationsseng genial til formålet. Skån din krop og undgå irriterende puder i ryggen eller hold i nakken. Med et simpelt tryk på en knap kan du løfte hovedgærdet op og slappe af i en behagelig siddeposition. Det gør også morgenstunden særlig luksuriøs, når man ved hjælp af en knap kan komme op og vågne i en behagelig siddeposition.

En elevationsseng er også et fantastisk valg til dig, som har fysiske udfordringer, der for eksempel gør, at du gerne skal holde ben eller hoved eleveret. For eksempel efter en elevationsseng være behjælpelig, hvis du døjer med stoppet næse eller snorken om natten. En let eleveret ende til hovedet kan også gøre underværker for smerter og ubehag i hovedet.