Vi kan godt komme til at glemme, hvorfor gode sko er vigtige, og når vi trasker rundt i nogle ubehagelige sneakers eller lignende, kan vi have tendens til bare at tænke, at det er vores fødder, der er noget galt med. Vi plejer sommetider også at sige, at skoene bare lige skal gås til. Det skal de ofte også, men der er alligevel noget utroligt vigtigt over, hvilke sko vi vælger at tage på, og hvilke sko vi vælger at tage på hvornår. Det gælder for hele din familie, og det gælder især også for dine børn, der måske ikke selv træffer de bedste valg indenfor fodtøj.

Ondt i fødderne

Det naturlige problem, der kommer af dårligt fodtøj, er naturligvis den åbenlyse – fødderne begynder at gøre ondt. Med ordentligt fodtøj, bør fødderne nemlig ikke gøre ondt. Det er naturligt nok, at sommetider kan man godt mærke, at det er nye sko, og at det ikke altid er super behageligt i starten.

For børn, kan angulus børnesko være en løsning på, hvis du oplever, at dine børn har problemer med sit fodtøj.

Dårligt humør

Det er nemt at tænke, at det bare lige er fødderne, som det går udover, når børnene hopper i noget, der ikke er så godt for deres fødder. Men vi ved godt, at dette ikke er sandt – det kommer sådan set til at gå udover deres humør, og det kan potentielt bare give dem en virkelig dårlig dag.

Vi bliver også selv i dårligt humør, hvis der sidder noget og forstyrrer os en hel dag, og det samme gør børnene. De er endda i en situation, hvor de måske ikke selv er klar over, hvad det præcis er, der er forstyrrende. Muligvis synes de også skoene er så flotte, at de ikke vil have dem af.