Familielivet kan til tider være kaotisk. Det er klart, at det selvfølgelig også er fyldt med mange gode stunder. Alligevel er der mange uforudsigeligheder, som kan være alt fra spildt mælk til muggent rugbrød, og det der er værre, som for eksempel dyre tandlægeregninger eller stenslag i forruden.

Derfor kan du også nogle gange få brug for at slippe for noget af ansvaret, og det er netop det, du kan ved hjælp af leasing.

Hvad er privatleasing?

Hvis du aldrig før har overvejet at benytte dig af en finansieringsmodel som privatleasing, så sidder du måske nu med nogle spørgsmål, for hvad er det egentlig?

Med leasing af bil til private får du mulighed for at lease i stedet for at eje en bil. Det lyder måske ikke umiddelbart som en god idé, men da bilejerskab ofte er forbundet med store udgifter og drastiske værditab, kan det ikke blot være en psykisk lettelse; det kan også være økonomisk fordelagtigt.

Økonomiske fordele

En af de helt store fortalere for at privatlease må være, at der er flere økonomiske fordele ved det.

Som sagt er bilejerskab i Danmark en dyr affære, men hvis du i stedet benytter denne metode, vil du altid på forhånd vide, præcis hvor store dine udgifter er til bilen. Der er altså ingen dyre og uforudsete udgifter.

For nogen vil der tilmed være penge at spare, da du eksempelvis aldrig skal stå med konsekvenserne af et næsten uundgåeligt værditab.

Mindre stress til den travle familie

Når vi siger, at det kan være en psykisk lettelse, så er det fordi, du står med et mindre ansvar for at holde bilen i god stand, når du leaser den, end når du ejer den.

Det er nemlig leasingfirmaet, der påtager sig ansvaret for vedligeholdelse og reparationer af bilen. Det er netop derfor, du heller aldrig står med nogen uforudsete udgifter.