Det er altid rart med en weekend efter en lang og travl uge. Det er der, hvor du kan slappe af sammen med din familie. Nogle gange er det rart med en weekend helt uden nogen planer, så der er masser af tid til bare at lade op til næste uge. Andre gange kan det være dejligt at have nogle forskellige ting planlagt, så der sker lidt.

Tag en weekend i sommerhus

Det er meget almindeligt at leje et sommerhus i en uge ad gangen, men det er faktisk også muligt at leje et blot en weekend mange steder. Derfor kan du og din familie f.eks. tage på en miniferie i sommerhus i en weekend. Når I tager i sommerhus, er det lidt ligesom at være derhjemme, men det er som regel bare lidt mere hyggeligt. Der er en helt speciel stemning i et sommerhus, der lægger op til ren hygge og afslapning. Når I er i sommerhus, kan I gå lange ture i naturen, sidde foran pejsen om aftenen, holde brætspilsaftener m.m. Det er altså helt oplagt, hvis du og din familie trænger til at trække stikket fuldstændig for en weekend. Læs meget mere om en sommerhus weekend her.

Vær kreative sammen

Du og din familie kan også bruge jeres weekend på at være kreative sammen. At være kreativ er rigtig mange ting, men det er som regel altid noget, der er hyggeligt at være sammen om. Hvis I er i humør til at være kreative, kan I f.eks.:

  • Samle sten i skoven og tegne på dem

  • Male fine malerier til jeres vægge derhjemme

  • Sy tøj af gamle stofrester

  • Lave collager ud af gamle blade og magasiner

Det er alt sammen nogle projekter, som I nemt kan gå til og fra. Desuden er det noget, hvor I kan sidde og snakke sammen imens.