Det er altid en god ting at være udenfor og bevæge sig, men når du lever en travl hverdag med arbejde og familie, kan det nogle gange være svært at få presset ind. Det er dog slet ikke umuligt, for det handler i virkeligheden om prioritering. Du kan f.eks. hive din familie med udenfor. Her får du en række idéer til, hvad du og din familie kan lave sammen udenfor.

Hav den rette beklædning på

Vejret er aldrig en undskyldning for ikke at komme ud, så du og din familie skal altid have den rette beklædning parat. Hvis det f.eks. regner, behøver det ikke at holde jer fra at gå ud. Hvis I finder jeres regntøj frem, er I klar til at være udenfor. Find f.eks. regntøj til børn hos Dansk Outlet.

Gå en lang tur og led efter flotte sten

Det er altid hyggeligt at gå lange ture i naturen, men det er ikke sikkert, at alle i familien altid synes, at det er det mest spændende. Det kan f.eks. være, at de mindste i familien hurtigt kommer til at kede sig lidt. Derfor kan I gøre jeres gåtur mere spændende ved at lede efter flotte sten, som I kan tage hjem og male på. På den måde får jeres gåtur pludselig noget indhold, som selv de mindste synes er sjovt.

Besøg nogle nye legepladser

Igen handler det om at finde på noget, som hele familien kan være med på. Der ligger garanteret nogle legepladser i jeres nærområde, men hvis I vil prøve noget nyt, kan I tage på jagt efter nogle helt nye legepladser rundt omkring. Der findes nemlig mange både store og mindre legepladser rundt omkring i Danmark. I kan altid pakke en lille picnickurv med noget lækker frokost og noget koldt at drikke.