Dette kan du bruge dit anneks til

Mulighederne er mange, når man vælger at tilbygge med et udendørs anneks til haven. Annekset kan jo betragtes som en lille tilbygning, hvilket især kan være gavnligt, hvis man gerne vil undgå besværet med en tilbygning, der ligger i direkte forlængelse af huset.

Ekstra interessant soveplads

Hvordan lyder det at tage på en ferie, der ikke kræver, at du skal rejse længere end til din egen baghave?

Vi synes umiddelbart, det kan lyde som den perfekte løsning, når man fx

1) Ikke har råd til at tage på ferie

2) Ikke har tid til at hive flere dage i træk ud af kalenderen

3) Ikke har overskuddet til selve rejsen

Ja, der kan være mange grunde til, at man fravælger ferien. Det absurde er, at ferie oprindeligt er tiltænkt at være det, der får en til at slappe af, og alligevel tager det overskud og energi at planlægge.

Men ikke med et anneks! Med et anneks til haven kan du eller I nemt tage en overnatning væk fra hjemmet – men tæt på.

Det kan også være en ekstra interessant soveplads at tilbyde gæster, der skal overnatte hos jer.

Bad som en viking – tør som en konge

Der er også de, der vælger at installere et anneks som sauna. Skal man “gå all the way”, skal man naturligvis supplere dette køb med et koldmandsbad – så kan du bade som en viking og tørre som en konge!

Det skulle desuden være enormt sundt skiftevis at udsætte kroppen for varme og kulde – det sammentrækker og udvider blodkarrene. Når man oplever det kolde vand, bliver immunsystemet forøvrigt aktiveret! Det er altså både en sund og sjov oplevelse!

Træk kontoret ud i naturen

Der er tilmed de, der vælger at bruge deres anneks til at skabe et “udendørs” hjemmekontor. Det kan måske især være fordelagtigt, hvis man har et kreativt erhverv, hvor man har brug for inspiration. Den bedste inspiration findes nemlig ofte i naturen for ja “livet imiterer kunst”, som en klog man engang sagde – og selvom det henviser til kunst i en anden betydning, så mener vi, at kunst også kan findes lige ude foran vinduet.