Der er mange danske familie, der hver sommerferie rejser til udlandet for at komme på ferie, men i år ser virkeligheden ud på en anden måde for mange familie. 2020 har nemlig været præget af en pandemi, som har gjort, at udlandsrejser eksempelvis er risikable, og derfor vælger mange at holde ferie i Danmark i år. Er du og din familie en af de familier, der vælger at blive i det danske sommerland, så kan I her blive meget klogere på, hvad I kan lave sammen i sommerferien. Man kan nemlig sagtens holde ferie i sit eget land og opleve nye ting.

Tag på en cykelferie og se kanter af Danmark I ellers aldrig ville opleve

Det lyder hårdt og uoverskueligt, men en cykelferie er en god måde at holde ferie på, hvis man både er en aktiv og oplevelseshigende familie. Vælger I at tage på en cykelferie rundt i Danmark, vil I kunne opleve sider af Danmark, I ellers aldrig ville se. I ville eksempelvis komme igennem mange små byer og møde lokalsamfundet og deres seværdigheder, mens I også vil se smukke naturoplevelser hvert sted. Sørg for at have det rette udstyr inden I cykler. Det kan I eksempelvis finde lige her, så I kan være sikre på, at I kommer helskindet igennem turen uden forhindringer af nogen art.

Planlæg små ture i løbet af ferien

Lyder det for hårdt og uoverskueligt at skulle cykle Danmark rundt, kan I med fordel planlægge små ture rundt omkring i landet i stedet for, hvor I har muligheden for at komme til med bil og et telt. På den måde kan I også se steder af Danmark, som I ikke ville se ellers, og det giver jer som familie også gode minder og oplevelser, som I stensikkert vil genbesøge og aldrig vil glemme.