Mocktails

Der er efterhånden mange danskere, der nyder en drink uden alkohol, og det kan især være vigtigt, hvis du er et familiemenneske. Det kan være, du er på vej til at blive far eller mor eller måske allerede er det. Uanset så kan vi hjælpe dig med at finde dine nye, alkoholfrie favoritdrinks, som du kan nyde med alle de fordele, der hører med.

Sundhed er blevet stort i den moderne verden, og det kan være svært at følge med. Når man laver alkohol, lader man sukkeret gære i en naturlig proces. Det gør, at øl og andre alkoholiske drikke indeholder utroligt mange kalorier, som er unødvendige. Når du drikker en alkoholfri drink, giver du ganen den fantastiske smagsoplevelse, som man sommetider trænger til, og så undgår du mange af ulemperne, som der kan følge med alkohol. Det kan klart mærkes næste gang, man tager i træningscentret, går en tur med børnene eller bare dagen efter, at man har truffet det rigtige valg og gået med drinks uden alkohol.

Mange af de drinks, man laver med alkohol, ville være sunde uden, så hvorfor ikke prøve det af? Få alle de lækre fordele uden hovedpinen dagen efter. Den hyggelige stemning kan mange gange komme af, at man giver sig selv tid til lidt ekstra og det ritual, det er at lave sig selv en lækker drink. Det kan du med et par citrusfrugter og urter, som er sunde, når de kommer i en alkoholfri drink.

Familiemenneske med fordele

Alkohol kan have en påvirkning på mange ting i dit liv. Det kan påvirke dit humør, da studier har vist, at det organiske miljø i maven kan have en større indflydelse på mental sundhed. Men på det helt jordnære plan, påvirker alkohol din søvn utroligt meget, og det kan ofte være grunden til tømmermændene og den træthed, der følger med. Så forkæl dig selv med alkoholfrie drinks og en dejlig frisk morgen dagen efter.

Det kan være du har en veninde, der er gravid, og du gerne vil sørge for, at hun ikke behøver at føle sig udenfor næste gang, I skal hygge jer. Det kan du fx med en lækker alkoholfri gin & tonic.

Men det kan også være, at du er klar til at slå rødder og tage livet i et dejligt roligt tempo. Det er vigtigt for ethvert familiemenneske, at der er tid til børnene, og det kan du sagtens få uden at skulle opgive din favoritdrink.

Nyd klassikerne

Mange tror, at de opgiver de klassiske drinks, når man skærer alkoholen fra – det er ikke tilfældet. Der findes i dag erstatning for både gin, rom og whisky hvilket betyder, at du ikke giver afkald på meget andet end hovedpine.

Industrien for alkoholfrie drinks er blevet så stor, at fokusset er enormt på produktudviklingen. Det betyder, at du nu nærmest ikke kan smage forskel på en G&T med eller uden alkohol – det samme gælder en klassiker som Dark N´Stormy. Det er kun din fantasi, der sætter grænserne, og i dag har du mulighed for at lave alkoholfrie udgaver af alle de cocktails eller drinks, der tidligere har været dine favoritter.