Der er mange af os, der har en tendens til at lave det samme hver weekend. I en familie hvor det er travlhed, der præger hverdagen, er det ofte praktiske gøremål eller den sædvanlige tur til legepladsen i parken, der hersker, og det kan også være ganske hyggeligt.

Men måske er det tid til, at I oplever noget lidt andet og noget mere spændende, der ikke blot kan give hele familien en rigtig god weekend, men som også kan give jer nogle gode minder sammen – og så endda for en lav pris.

Lej en hytte ved Juelsminde

Det handler blot om at tage et kig på de mange gode muligheder, der byder sig med en campingplads. Her er det nemlig muligt for blot en weekend at leje for eksempel et telt, en hytte eller en campingvogn og på den måde komme til at føle det samvær, som er noget af det vigtigste i en familie, hvor det måske ikke altid er det sociale, der prioriteres.

Og tager i et kig på en campingplads nær Vejle Fjord mellem Vejle og Juelsminde, er det sikret, at der er noget for enhver. Så bor I her nærved eller omkring Horsens eller Århus, kan det være den ideelle mulighed for jer med for eksempel leje af hytter ved Juelsminde.

Aktiviteter for store og små

Her er der tale om en campingplads, både børn og voksne kan nyde. Der er masser af aktiviteter for de små som for eksempel en god legeplads, hvor det er hurtigt at finde nye venner, og der er ro for de voksne til blot at nyde tilværelsen.

Når det er tid til at være sammen, kan det være i den hyggelige hytte med det spil og en god snak, eller I kan opleve den smukke natur i området med en lækker madkurv under armen.