Føler du ofte, at dit klædeskab er fuldstændig uoverskueligt at kigge i? så er det sikkert fordi, at du simpelthen bare har alt for meget tøj. Det er noget, som kan være svært at undgå, hvis man er glad for at shoppe. Hvis du i stedet ønsker, at din garderobe skal være mere minimalistisk, kan du læse videre her for gode råd til netop dette.

Start med en oprydning og udtømning

For at kunne gøre din garderobe mere minimalistisk, er det vigtigt, at du først kommer af med noget af alt det unødvendige tøj, som du har. Det kan du gøre ved først at lave en stor oprydning og udtømning af alt dit tøj. Det kan være en god ide at lægge tøjet i bunker, så du ved, hvad du faktisk har.

Så vil du nemlig også finde ud af, om der er noget bestemt du faktisk mangler – du kan for eksempel købe PBO tøj her. Når du først har fået ryddet godt op i dit tøj, er det tid til, at du skal finde du af, hvad der skal væk. Du kan eventuelt lave en bunke eller en sæk med det tøj, du ikke vil have, og give det til venner eller genbrug.

Overvej dette for en mere minimalistisk garderobe

For virkelig at få en mere minimalistisk garderobe, er der forskellige ting, der er gode at huske. Det er for eksempel en god ide ikke at have for meget af det ”samme” tøj. Hvis du har to eller tre par jeans, er det for eksempel nok.

Det samme gælder noget som helt normale trøjer. Der er jo ingen grund til at have ti af de samme trøjer til at lægge inde i skabet, hvis du ikke bruger dem alle. Dette er altså guiden til en mere minimalistisk garderobe derhjemme.