Er du lige flyttet ud eller trænger dit hjem bare til en ny indretning? Så er du det helt rigtige sted. Her vil du få tips til hvordan du kan style nogle af værelserne og rummene i huset. Læs med her og bliv inspireret.

Stuen

Stuen er nok det sted man tilbringer mest tid. Derfor skal det selvfølgelig også have en fin og pæn indretning. Det skal både være hyggeligt og pænt. I alle rum er det vigtigt at der er en form for farvekoordination. Det duer ikke hvis man for eksempel har brune gardiner og så grønne møbler. De farver går simpelthen ikke. Prøv at holde det til neutrale farver, såsom grå, sort eller hvid. Hvis møblerne er en af de farver, så passer alle andre farver til. Hvis man skal have et moderne hjem, skal man gå efter de neutrale farver. Derudover skal der også vær masser af lys, derfor er det bedst med masser af lamper. Morderne hjem er også kunstneriske, så derfor vil det være godt med malerier. Stuen skal også have en ”personlighed”, derfor kan man have nogle billeder af familien eller vennerne.

Værelserne

Mange tilbringer også meget tid på sit værelse. Det er her man kan få lidt privatliv og være for sig selv. På sit værelse kan man have alle mulige ting. Hvis værelset er lidt stort, kan man have nogle sækkepuder. Så kunne man lave et lille hyggehjørne. Skal man være med på moden, så er det obligatorisk med et tøjstativ. Her kan man have sine fineste ting hængende.

Til babyværelset kan man udover en normal babyseng have en slyngevugge. De er simpelthen så fine og moderne. De kan holde rigtig længe og så er de bare meget praktiske. Det eneste der kan slides op, er fjedrene. Derfor er vi så heldige at man kan købe fjeder til slyngevugge.