Hvis du er træt, stresset eller af andre grunde lider af overskudsmangel, kan det godt være rigtig svært at være at godt familiemenneske. Du er nok mere irritabel, end du plejer at være, og der skal sikkert ikke meget til, før du bliver vrisset. Men det skal selvfølgelig ikke gå udover din familie, at du mangler overskud, og de fortjener helt klart den bedste version af dig selv. Derfor kan det være en god ide at arbejde med overskudsmanglen i stedet for at lade det gå udover familien.

Efterlad arbejdet på arbejdspladsen

Føler du dig stresset, kan det ofte godt have noget at gøre med arbejdet. Der er så travlt, at det godt nogle gange kan virke umenneskeligt at skulle komme igennem. Men alligevel er det vigtigt, at du kan efterlade alt det, der er arbejdsrelateret, når du tager hjem fra arbejde. Hvis det er det, der stresser dig og tager overskuddet fra dig, skal de tanker slet ikke med dig hjem!

Måske er stresscoaching svaret

Stress er dog også noget, du kan arbejde med, selvom du har svært ved at efterlade arbejdet på arbejdspladsen. Der findes nemlig coaches, der er specielt uddannede til at bearbejde stress ved helt almindelige hverdagsdanskere som dig. Find din nye stresscoach i Vejle – det er måske det helt rigtige for dig.

Familietid kan måske give overskuddet tilbage

Det kan også godt være, at det bare er tid sammen med familien, du har brug for, for at få dit overskud tilbage. Det er slet ikke sikkert, at du har brug for hjælp udefra til at blive et bedre familiemenneske igen. Det gælder bare om, at I laver noget hyggeligt, hvor aktivitetsniveauet måske ikke er så forfærdeligt højt, så din krop også stadig har det roligt og godt. Det er i hvert fald et forsøg værd!