Kunne det ikke være dejligt at samle hele din familie i haven på en af de skønne sommerdage, der byder på både sol og varme? Så kan I hver især gøre lige det, I har lyst lave i haven, og samtidig være sammen om at nyde at være udenfor. Hvis du lige nu sidder og nikker genkendende med, så skulle du måske indrette din have på en måde, der gør det muligt for jer alle at nyde at være ude.

Skab plads til alle på terrassen

En vigtig del af en have, som ofte er i brug, er naturligvis terrassen. Her kan der nemlig være plads til at sidde. Så kan I nemlig let sætte jer i blot ti minutter eller i flere timer, alt efter hvad I kan finde tid til.

Terrassen er et sted, der om noget kan samle familien, og derfor skal du også skabe pladsen til det.

Du kan blandt andet gøre det muligt ved at vælge at stille nogle gode havemøbler. Det kan for eksempel være loungemøbler, der er store nok til, at alle familiemedlemmer kan sidde i dem. Det kan også være et havebord og stole, hvor I kan sidde og nyde aftensmaden.

Giv plads til frihed i haven

Hvis du har mindre børn eller barnlige sjæle i familien, så kan det også være en god idé at give plads til sjov og leg i haven. Er din have stor nok til det, kan du inddele den i flere haverum, som hver har en specifik funktion. Det kan for eksempel være:

  • Blomsterbede

  • Køkkenhave

  • Græsplæne

På den måde vil det være nemmere at give alle plads til at nyde haven på den måde, som de helst vil. Det er nemlig svært at spille fodbold, hvis det skal foregå blandt de fine blomsterbede.