Det kan være svært at få det hele til at gå op i en højere enhed, når alle i familien har planer, der skal gå op, og man jo på samme tid gerne vil kunne finde tid og plads til hinanden. Heldigvis findes der dog råd for det, for eksempel ved hjælp af kalendere, der kan gå ind og gøre familieplanlægningen væsentligt lettere.

Kalendere skaber orden i en kaotisk hverdag

En god kalender kan i høj grad være medvirkende til at skabe overblik og ro i den travle hverdag. På den måde behøver der aldrig igen være tvivl om, hvornår det nu er, at den yngste skal til fodbold, eller hvornår de forskellige børn skal hentes fra skole. Hele familiens planer kan skrives ind – og I behøver på den måde ikke at overraskes af uforudsete forglemmelser.

Vælg den rette kalender

Den rette kalender afhænger meget af, hvordan I specifikt er som familie. Ikke desto mindre kan en god tommelfingerregel for eksempel være, at der er rigeligt plads på hver side til at planlægge og organisere den travle hverdag i harmoni med familietiden. Bestil jeres kalendere her, og bliv på samme tid klogere på de forskellige muligheder.

Kalendere behøver ikke kun at være en sur pligt at skrive oplysninger ind i, man kan faktisk også være en rigtig sjov oplevelse for alle familiens medlemmer. Mange vælger for eksempel at markere mærkedage eller fødselsdage med små søde flag eller andre klistermærker, der kan sættes ind. På den måde kan alle være med, også de helt små, der stadig ikke er så gode med stavning og de organisatoriske evner endnu.

En bedre start og introduktion på overblik og orden i hverdagen for alle familiens medlemmer skal med lede længe efter. Tilbage er blot at undersøge, hvad der er det rette for netop jeres familie.