familie

Som den skønne, kønne og fantastiske familie I er, skal I naturligvis også have en fælles familiestriktrøje. Nogle familier vil græmmes bare ved tanken, men jeres kan slet ikke få armene ned over tanken.

En sød striktrøje, som minder om jeres familie. Den afbilleder jeres familie. Den kan tages frem, når familiedagene kræver det, som f.eks. i højtiden. eller den kan bruges lidt mere i diskretion, når man sidder ensom og alene og savner sin kære familie.

Et passende design til familiens garderobe

Hvordan skal I bære jer ad med at lave en striktrøje, som alle i familien bliver glade for. Indrømmet, udfordringen er stor. Det er virkelig svært at skulle indfri alle kravene i familien, da alle i familien mere eller mindre har deres egen unikke stil.

Men husk dog på. I er den familie, som er blevet enige om at lave en striktrøje sammen. Sammenholdet og kærligheden er stærk. I må kunne finde kompromiser, så alle ender med at få nogenlunde det, de gerne ville.

Det er også vigtigt at huske, en familiestriktrøje ikke behøver være et æstetiske vidunder. Den skal symbolisere jer som familie, der er plads til fejl her og der.

I kan finde striktrøjer på https://striktroeje.dk/vare-kategori/tilbud/. Her kan I med garanti finde en striktrøje, som I alle sammen ville kunne indvillige jer til at iføre jer den smukke striktrøje.

Mønster eller tegn på trøjen

En striktrøje til hele familien kan I vælge selv at strikke fra bunden af. Det vil unægteligt være for stor en udfordring for mange familier, hvorfor man vælger at snyde lidt. Men det er uden at gå på kompromis med mønstre eller tegn.

Det kræver ikke voldsomme strikkefærdigheder i håndarbejdet for at kunne inkorporere mønstre eller tegn på trøjen.

I har måske et tegn eller et mønster, som forbinder jeg i familien. Det kan være alt fra et husnummer til et billede. Alle familier er forskellige, og I må måske grave dybt for at finde ud af, hvad der lige præcis passer til jeres familie.

Det kan naturligvis også være et sjovt billede, I har fundet på nettet, som kan inkorporere på trøjen.

Fantastisk trøje til ensomme stunder

Det endelige produkt skulle gerne blive så skønt, at I ikke bare ønsker at tage trøjen på, men faktisk glæder jer til det. Et ambitiøst mål at sætte, ikke desto mindre er det muligt faktisk at kunne nå.

Igen skal der sættes tyk understreg under, at I naturligvis ikke behøver have den skønneste og smukkeste familietrøje. Der er også en charme i, at man på efterskolen, forretningsrejsen eller rejsen finder sin lidt irriterende og kiksede trøje frem.

Det vigtige i designet er derfor ikke, at trøjen skal være superlækker. Det er vigtigere, at den siger noget unikt om jeres familie. Det behøver ikke være af de æstetiske egenskaber, at dine venner bliver misundelige over din søde striktrøje.