Det er vigtigt at få styr på familielivet hele vejen rundt, dette gælder altså både arbejdslivet, familielivet og parforholdet. Det kan være svært i en hektisk hverdag at finde tiden og overskuddet til det hele og siden at hverken arbejde eller børn bliver negligeret, så er det oftest parforholdet, som bliver nedprioriteret. Og selvom kærligheden burde have vokset siden i blev forældre sammen, så er kærlighed og forelskelse to vidt forskellige ting. Det er vigtigt at holde forelskelsen og gnisten i live, hvis i fortsat ønsker et godt, sundt og velfungerende parforhold. I denne artikel kan du læse og lære mere om, hvordan i kan holde gnisten ved lige.

Prøv at komme lidt væk fra rutinen og hverdagen

Det er utrolig nemt efter man har fået børn, at falde ind i rollen som forældre. Og selvom det er en berigelse og en meget flot titel, så er det utroligt vigtigt at i som par ikke kun forbliver i rollerne, som mor og far altid. Det er også vigtigt at være den person, som den anden blev forelsket i og at i giver jer selv lov til at være et par. Det er nemt at lade hverdagen køre på rutine og være arbejdsmenneske om dagen og mor eller far om eftermiddagen eller aftenen. Når de små er puttet og dagen er forbi, så bliver det sidste overskud som regel brugt på, lige at få styr på de sidste praktiske ting. Der går som regel heller ikke længe før, at man som forældre ser indersiden af øjenlågene når man rammer sofaen eller dobbeltsengen og tiden som par bliver derfor i hverdagen meget knap. Her er det en god idé at få en dag i ny og næ, hvor i kan give jer selv lov til, at være alt andet end forældre.

Find en babysitter og få lov til at være et par

At give jer selv lov til at være et par og kun et par, kan være svært nok i sig selv. Hverdagen og rutinerne er blevet så stor en del af livet, at det måske er lidt svært at falde tilbage i rollerne som par. Her kan det være en rigtig god idé at se på, hvordan i kan få en dag, hvor i bare af jer og de små bliver derhjemme. Dette kan i give jer selv lov til og de små vil helt sikkert også nyde en dag uden mor og far, omend ikke andet vil gensynsglæden trumfe alt og det er okay at tage en lille pause fra familielivet i ny og næ. Hvis i vil give jer selv lov til at få en friaften, så kan i med fordel se på mulighederne i at finde en babysitter. Dette kan i gøre på Minbabysitter.dk, her kan i nemlig finde en der vil passe til jeres familie, lokation og budget.