Det kan være en jungle at finde de rigtige hår- og skønhedsprodukter, som både er økologiske, ikke er testet på dyr, har de rigtige ingredienser og er allergivenlige. Det kan alt sammen blive meget nemmere med Hair-beauty.dk, hvor et team af specialister anmelder og sammenligner alle slags produkter, til hår, skønhed, elektronik og livsstil. Så behøver du ikke lede hele nettet, eller diverse butikker igennem, næste gang du skal shoppe produkter til familien. Her er det hele testet for dig, så du hurtigt kan orientere dig i, hvilke slags produkter, der opfylder dine behov. I denne artikel finder du 3 fordele, ved at benytte dig af universet på Hair-Beauty.dk, næste gang du skal handle produkter.

Du får det bedste for pengene

Hvis du synes det kan virke uoverskueligt, at finde det bedste produkt til den bedste pris, er det her du skal kigge. Her er de bedste af de bedste produkter sammenlignet, og vurderet ud fra mange forskellige kriterier, heriblandt er prisen taget i betragtning. Du har derfor mulighed for, at finde de produkter, som har den bedste kvalitet i forhold til prisen, hver gang du skal købe noget nyt til familien. Ligemeget om det er makeup, øjencreme, bodylotion, føntørrer eller noget helt andet, så er der en guide til dig.

Du får den information, du skal bruge

Det kan være svært helt at afgøre, hvilke ingredienser der er i de produkter, man bruger. Men på siden kan du få alt information omkring, hvad produktet indeholder, hvordan det virker og præcis hvilke effekter du vil se, hvis du bruger det. Du kommer altså ikke til at mangle noget information, før du beslutter dig for at købe et bestemt produkt. Du kan være helt sikker på, hvad det er du køber, når du køber det. 

Du støtter op om projekter, der giver mening

De 4 eksperter og testere Liva, Line, Kasper og Martin støtter op om en del forskellige projekter, som giver mening for dem – og det kan det også komme til for dig. De støtter blandt andet GDPR-mærket, som sætter fokus på at overholde persondataforordningen samt at beskytte kundernes personlige oplysninger. De støtter også Save The Future, som har fokus på klimabeskyttelsesprojekter og bæredygtig udvikling. På den måde bidrager du til mere værdi for lokalsamfund og økosystemer samt FN’s klimamål, ved at benytte dig af siden. Sidst men ikke mindst, støtter de også Clean Ocean, som kæmper for mindre plastik i havene. Desuden har siden en masse samarbejder med andre firmaer og hjemmesider, hvilket betyder, at du kan få en masse gode tilbud og rabatkoder fra diverse kendte steder, som blandt andet Nicehair.