At finde bolig i København kan være svært. Der er få lejligheder og mange om buddet, hvilket oftest betyder høje priser og stor konkurrence blandt interesserede lejere. Fordi København er så populær en by at bo i, er boligmarkedet blevet sværere og hårdere at komme ind på.

Heldigvis findes der gode muligheder for at finde en lejebolig på Frederiksberg. Her finder du nemlig en lang række lejeboliger, som er særligt lavet og designet til enten studerende, nyuddannede eller nyligt færdiguddannede, som leder efter en god bolig i hjertet af København.

Et fællesskab for alle

Når du vil søge om en studiebolig på Frederiksberg, så kan du roligt søge efter det rette fællesskab. Dette får du hos Blækhus, hvor 188 lejeboliger er til rådighed. Her får du både eget badeværelse og eget tekøkken, og dertil hører et stærkt fællesskab med.

Blækhus er nemlig designet særligt for fællesskabet blandt beboerne. Med både en tagterrasse, fælleskøkken, loungeområder, underholdnings lokaler, fitnesslokale og et vaskeri er der rig mulighed for at være social og lære de andre beboere at kende.

Dermed får du skabt et stærkt socialt netværk i byen, hvor mulighederne i jeres fælles bygning er mange.

Forskellige typer boliger

Blækhus kan byde på en række forskellige typer boliger, som byder på forskellige kvadratmeter. Lejlighederne er mellem 29 og 36 kvadratmeter. Nogle lejligheder er en etværelses, mens andre lejligheder fås som en toværelses lejlighed.

Med de forskellige typer boliger, er der også plads til forskellige typer mennesker. Dette gør blot Blækhus til et endnu mere eftertragtet sted at bo, da fællesskabet og nærværet er til stede, helt ud til designet af bygningen.

I hjertet af København

Du finder Blækhus placeret i hjertet af København, nemlig på Frederiksberg, tæt på mange vigtige områder og ting i byen.

Først og fremmest bor du tæt på metro og busser, så du er forbundet med resten af byen. Derudover har du et indkøbscenter og mange butikker lige for døren, så du nemt kan få handlet ind og shoppet.

Du har også kort afstand til Københavns Universitet og endnu kortere afstand til CBS, hvilket også gør Blækhus til det perfekte sted at bo som studerende.

Du har Frederiksberg Have inden for en fem minutters gåtur, og dermed kan du frit gå lange ture i parken og nyde én af Københavns flotte parker.

Læs meget mere om typer af boliger og andre informationer om Blækhus inde på linket ovenfor.