Når vasketøjet hober sig op, og det hele bare ser ud som et stort rod, så er det tid til at investere i en vasketøjskurv. Vi har samlet nogle forskellige indretningstips, så du kan vælge den vasketøjskurv, der passer bedst ind i dit hjem – måske en vasketøjskurv i flet?

Alle bør have mindst en vasketøjskurv

Alle bør have mindst en vasketøjskurv i hjemmet. Men ikke bare en hvilken som helst vasketøjskurv – du skal vælge en smart og stilren vasketøjskurv, der passer ind i din indretning. Der findes mange forskellige modeller på markedet, så der er helt sikkert en, der passer til dit hjem.

Skal du bruge en eller flere vasketøjskurve?

Hvis vasketøjet hober sig op, kan det være en god idé at have flere vasketøjskurve. På den måde slipper du for at sortere tøjet hver gang, men bare kan tage indholdet fra én kurv og kyle det i vaskemaskinen. En anden mulighed er at give alle i familien deres egen vasketøjskurv på værelset.

Vasketøjskurven lever ikke op til sit fulde potentiale

Men ofte kan man godt føle, at vasketøjskurven ikke lever op til sit fulde potentiale. Den bliver enten brugt som et sted at lægge ting fra sig for alle familiemedlemmer eller den bliver ignoreret helt. Hvorfor kan resten af familien dog ikke forstå, at vasketøjet ikke hører til ovenpå vasketøjskurven, ved siden af vasketøjskurven eller bare på gulvet? Det har vi desværre ikke løsningen på.

Det er ikke vasketøjskurvens skyld

Men selvom den ikke bliver brugt af alle familiemedlemmer, så er det jo ikke vasketøjskurvens skyld. Og når den nu skal være der, så kan du lige så godt vælge en, der passer ind i din indretning. En vasketøjskurv i flet er en af de smartere og mere stilrene vasketøjskurve på markedet.