Når en stor begivenhed som eksempelvis en konfirmation, en bryllupsdag eller en rund fødselsdag nærmer, skal du selvfølgelig i gang med planlægningen af den store dag.

Der er rigtig mange gode grunde til at holde en fest i forbindelse med vigtige mærkedage, da der ikke er noget som en festlig begivenhed i familiens samvær til at skabe gode minder, så den store dag vil blive huske mange år ind i fremtiden.

Når du gør noget ekstra ud af den store dag med et arrangement, hvor der bliver serveret god mad og noget lækkert at drikke, giver du en gave til dig selv eller den, du vil fejre, som ikke kan gøres op i kroner og ører, da det er begivenheder som disse, der vil skabe livslange familieminder.

Hold festen ude og spar en masse besvær

Der er meget arbejdet forbundet med at stable en festlig begivenhed på benene, og hvis du skal have mange mennesker med til din fest, kræver det mange måneders forberedelse at få styr på det hele.

Der skal først og fremmest pyntes op og skabes en hyggelig stemning, der giver de perfekte rammer for en god dag og aften.

Du skal også tænke på menuen, hvilket kan være en stor udfordring, mens også rigeligt med drikkevarer af forskellig slags til alle gæster er en nødvendighed.

Og hvad med bordplan, underholdninger, rengøring og alt det andet, der er forbundet med en stor festlig begivenhed? Der er meget at se til, og du skal være forberedt på at sætte mange aftener af til forberedelse, hvis du vil gøre det hele selv.

Men hvis du ikke har tid eller lyst til at lægge den store mængde af arbejde i projektet, som det kræver at skabe en ordentlig fest, kan du i stedet fejre din store begivenhed i en af VinDanmarks hyggelige festlokaler.

Derfor skal du holde din fest hos VinDanmark

Der kommer mange fordele med at holde festen ude i stedet for hjemme i privaten. Der er langt færre ting, som du skal tænke på og klare selv, hvilket vil reducere stressniveauet betydeligt, når den store dag nærmer sig.

VinDanmarks festlokaler er desuden indrettet udelukkende til det formål at skabe de perfekte rammer for din store dag, og lokalerne kan derfor give en helt anden stemning end den, du kan få hjemme i privaten.

VinDanmarks festlokaler er hyggeligt og rustiks indrettet, hvilke også vil være med til at højne humøret og selve oplevelsen med festen. Gode rammer er vigtigt for en god fest, og i VinDanmarks festlokaler er du sikker på at få et lokale, som vil højne stemningen rundt omkring ved bordene.

Dertil kommer al den hjælp til selve eksekveringen af arrangementet, som VinDanmark kan tilbyde dig. Du vil bl.a. få:

  • Opdækning med bl.a. med hvide duge og levende lys

  • Hjælp til at sammensætte en vinmenu

  • Mulighed for bestilling af tapasbuffet

  • Mulighed for at bestille mad til din fest fra stedets egen restaurant

  • Oprydning og rengøring efter festen

  • Servering fra professionelle tjenere