Dette er sponsoreret indhold

Trænger dine vinduer også til en udskiftning? Udbuddet og udvalget er stort, og det kan være en sand jungle at finde rundt i, hvad der passer bedst til lige præcis dine ønsker og behov. Læs med her og få mere at vide om fordelene ved at vælge vinduer i træ-alu.

Fordele ved at vælge vinduer i træ-alu

Hvis du vælger nye vinduer i træ-alu materiale, får du først og fremmest minimal vedligeholdelse. Vinduerne skal nemlig blot vaskes med helt almindelig vand og sæbe samt smøres efter behov (som hovedregel én gang årligt).

Vinduets udvendige klimaskærm beskytter vinduet imod vind og vejr, som ofte kan være en hård omgang i det danske land. Der er derfor ikke behov for at du skal efterbehandle eller male på vinduerne.

På samme tid får du fordelen ved et trævindue, som giver et varmt og naturligt æstetisk udtryk til din bolig. Dermed undgår du også at skulle gå på kompromis med det indvendige udtryk og vinduets udseende.

Vælg det rigtige design

Det er naturligvis også vigtigt at tage huset og dets arkitektur med i overvejelserne, når du skal vælge designet af dine kommende vinduer. Det er essentielt for boligens samlede æstetiske udtryk, at både vinduer og døre passer til huset.

Førhen adskilte alu produkter sig fra andre i deres udseende, men i dag er det faktisk så godt som umuligt at se forskel på et træ produkt og et træ-alu produkt. Særligt til nybyggeri er træ-alu produkter et populært valg, da de er vedligeholdesfri. Men træ-alu døre og vinduer passer også godt til ældre huse, netop fordi designet ligner de helt traditionelle træ produkter så godt.

Det fornuftige valg til sommerhuset

Det er naturligvis ikke blot den primære bolig, der ind imellem trænger til en kærlig hånd. Også sommerhuset kan have godt af at blive efterset i krogene, og her kan en udskiftning af vinduerne gøre en stor forskel for indeklimaet, husets samlede udtryk og sågar også din energiregning.

Her kan det være en god idé at overveje vinduer af træ-alu materiale, da disse er enormt modstandsdygtige overfor vind og vejr og derfor er særligt anvendelige i de kystnære områder, hvor sommerhusene ofte befinder sig.

Derudover vil de vedligeholdelsesfri vinduer give dig mulighed for at nyde din kostbare ferietid lige som du ønsker – således er du fri for at bruge ferien på at male, lakere eller reparere på lige netop denne del af dit sommerhus.