Sommeren er slut, og det bliver igen koldere udenfor. Det betyder også, at vi igen skal til at finde det varmere tøj frem fra den bagerste skuffe i garderoben. Hvis du gerne vil forny din garderobe lidt, og bare generelt gøre den klar til den nye årstid, kan det være en god ide at planlægge det lidt, så man ikke ender med at bruge en helt masse penge, man ikke har, på nyt tøj.

Det kan være smart at lave en liste over de ting, man mangler. måske du mangler et par nye sneakers? Du kan finde Sofie Schnoor sneakers her.

Ryd op i dit tøj, og find ud af, hvad du har

Inden du går helt amok med shopping af vintertøj, er det en god ide at finde ud af, hvad du faktisk allerede har. Det kan du gøre ved først og fremmest at rydde op i garderoben. Tag af dit tøj ud, og sorter det, så du ved præcis, hvad du ligger inde med.

Måske du finder ud af, at der er noget af det, som du slet ikke bruger. Det kan du sælge eller give til genbrug – så er der også plads til nyt tøj i skabet, hvis det før var lidt fyldt.

Overvej, hvad du har brug for

Når du skal ud og finde dette nye vintertøj, er det en god ide at have en overordnet plan over, hvilke slags tøj du gerne vil have. hvis du ikke har en plan over, hvad du skal købe, kan du nemlig risikere at ende med at komme hjem med 4 nye sweatere, men ingen nye bukser.

Dette er jo noget, man helst vil undgå. Så sæt dig derfor ned og find ud af, hvad du faktisk skal have købt, inden du tager afsted på den store shopping tur efter nyt vintertøj.