De fleste danskere lever i dag en travl hverdag. I mange husstande kan hverdagen være stresset, og man render forvirret rundt i et forsøg på at holde styr på alle de ting som man skal nå. Der skal laves madpakker, børnene skal afleveres i institutioner, arbejdet skal passes og samtidig forventes der, at hjemmet holdes pænt, rent og ryddeligt. Støvsugeren er en af de mest nødvendige genstande at have i sin husstand, og det er derfor vigtigt, at den man har er af god kvalitet og fungerer som den skal. I stedet for at spilde tid på at lave din egen støvsuger test, så er der nogen som allerede har testet de bedste støvsugere for dig. Nedenfor kan du læse om de fem bedste støvsugere på markedet. 

Femtepladsen: Miele Complete C3 Powerline – SGDF3

Denne støvsuger er en, der med sine knap 3500 anmeldelser formår at have en vurdering på 4,5 stjerner ud af de fem mulige. Lydniveauet for denne støvsuger er på det normale niveau, og posen kan rumme 4,5 liter støv. Med en pris på 2.292 kroner, så får du en støvsuger med høj byggekvalitet og smarte detaljer. Et minus ved denne støvsuger er, at den har en knap så god sugeevne på tæpper. 

 

Fjerdepladsen: Miele Complete C3 Comfort Ecoline – SGMP3

Fjerdepladsen er en støvsuger der med sine over 3500 anmelder har en vurdering på 4,6 stjerner ud af fem. Køber du denne støvsuger så får du en støvsuger som har regulering af sugeeffekt på griberøret, der medfører en komfortabel betjening. Den har derudover maksimal lufthygiejne på grund af sit HEPA AirClean-filter. Denne støvsuger har en pris på 3.999 kroner. 

Tredjepladsen: Miele Complete C3 Cat & Dog Powerline – SGEF3

Denne støvsuger kommer i top tre med sine 4,6 stjerner baseret på over 3500 anmeldelser. Støvsugeren er blevet kåret som TÆNK’s testvinder i 2020 Støvsugeren koster 2.409 kroner, og har specifikationer som stødliste til beskyttelse af møbler, tre dele integreret tilbehør og elektronisk regulering af sugestyrken. 

Andenpladsen: Nilfisk SR10P07A

Den anden bedste støvsuger på markedet har med en vurdering på 4,8 stjerner formået at blive mange husstandes ultimative favorit. Støvsugeren koster 1.499 kroner, og du kan med denne støvsuger selv justere motorkraften efter behov, og har med sit EPA 10 filter energieffektiv drift, som hjælper dig med at slippe af med snavs på hårde gulve og tæpper. 

Den bedste vurderet støvsuger: Miele Complete C3 Score Eco SGDP3

Hermed vinderen og den bedste vurderet støvsuger på markedet. Prisen på denne støvsuger er 1.699 kroner, og den har alt hvad du skal bruge, for at holde dit hjem rent og pænt. Støvsugeren har en stor rækkevidde, stor støvsugerpose og AirClean-filtrering.