Der sker meget hver eneste dag. Der er mange praktiske gøremål, særligt i en travl familie, og det koster tid og nærvær. Hvis du ønsker mere tid til familien, så er en mulighed at købe hjælp til rengøringen.

Du får overskud ved at hyre professionel hjælp. Der er mange firmaer, der sælger rengøring til private. Husk at undersøge om du kan få glæde af håndværkerfradraget ved udgifter til privat rengøring. Myndighederne justerer reglerne løbende, men det er en god mulighed at tjekke.

Tips til den omhyggelige rengøring i hjemmet

En stor del af succesen afhænger af korrekt udstyr og de rette rengøringsmidler. Du skal have en god og effektiv støvsuger, ligesom du på kalkflader har brug for det rette rengøringsmiddel i den rette styrke. Det er fx tydeligt på bradepander i ovnen, at hvis du ikke bruger det rigtige middel, så bliver resultatet derefter. Derudover skal udstyret være rent fra start. Rens filtre på støvsugeren og husk at du skal bruge handsker til beskyttelse.

Hvis du bor i Nordsjælland, fx Hellerup, Hørsholm, Rungsted eller tættere på København, så kan du købe hjælp til at få styr på rengøringen. Det gælder også Fyn og Jylland.

Professionel rengøring på arbejdspladser

Det er helt normalt, at man på arbejdspladserne har ekstern hjælp til at levere professionel rengøring. På den måde kan de ansatte fokusere på kunderne.

Hvis firmaerne selv ansætter medarbejdere til at gøre rent, kan det ofte give en hel del administration i forbindelse med ferie og sygdom. Ligesom den løbende uddannelse omkring hygiejne og kemikalier udløser brug for afløsere og ekstra omkostninger. Det er heller ikke så enkelt at skalere rengøring op og ned. Her er det nemmere, når det er et eksternt firma, hvor man kan aftale færre timer rengøring i tider med begrænset åbningstid og flere timer i tider med mange kundebesøg, Coronavirus eller andet.