Flere og flere familier har hund, for at være mere præcis er det nu omkring 500.000 familier der på nuværende tidspunkt har en eller flere hunde i Danmark. Men hvorfor er det sådan? Er der store fordele ved at have hund, eller gør familier det udelukkende for underholdningens skyld?

En hund kan give børnene større ansvarsfølelse

Først og fremmest giver det børnene mere ansvar, hvis man altså tildeler børnene eller barnet ansvar for hunden. Det kan være at man giver ens børn til opgave at lukke hunden ud i haven når de kommer hjem fra skole og sørger for at hunden altid har frisk vand. På den måde for barnet forpligtelser ind under huden i en tidlig alder. Det er nemlig ikke svært for et barn at se når en hund mistrives.

Hvad er særligt ved en Old English bulldog?

For mange kan denne race se en smule bister ud, med sit store overbid og muskuløse kropsbygning. Men i virkeligheden er det en glad og tålmodig hund. Det er en god familiehund, som gør en stor dyd ud af at passe på sine ejere. Racen kræver ikke meget motion og aktivering, på samme måde som mange andre populære hunderacer kræver det. Det vil heller ikke være ualmindelig hvis din Old English bulldog vil kravle op i sengen eller sofaen og putte, da den elsker kontakt og dyner. Her skal man dog være forberedt på at den kan snorke en smule. Så hvis man sørger for at gå de daglige gåture med sin hund, så er det en afbalanceret og rolig hund. Find familiens næste old english bulldog hos dyreportal.dk

Det gode selskab og beskyttelse

Det siger sig selv, at man med en hund får selskab. En hund er altid klar til at give opmærksomhed, og optræder som fantastiske lyttere. En hund har vist sig gavnlig for flere børnefamilier, særligt når børn skal lære at være alene hjemme. Det kan i starten være en smule uhyggeligt og fremmed at komme hjem til et stort og tomt hus for et barn, og her er hunden god til at skabe tryghed. Den er altid glad for at se dig, og vil som regel blive ved din side. Dette kan give stor tryghed for dit barn, både det at der er selskab, men også at vide er der er nogen til at beskytte dem.