I en travl hverdag kan man hurtigt komme til at glemme familiesamværet. Det sker for alle, og det er ikke noget, man skal have dårlig samvittighed over. Man kan ikke altid nå det hele. Det er dog en god ide alligevel at finde tid i hverdagen til familien, så man kan lave noget hyggeligt sammen. Der findes alle mulige forskellige aktiviteter, som ikke kræver meget, men alligevel vil give meget. Hvis man har lyst til at lave noget kreativt, kan man eventuelt printe Mandala tegninger ud, som man kan farvelægge. Hvis du mangler en printer, kan du købe en ved at klikke her.

Det er de små ting, som tæller

Når man skal finde en familie aktivitet, er det egentlig ikke altid selve aktiviteten, der betyder så meget. Det er det at være sammen, som betyder noget. Man behøver derfor heller ikke planlægge nogen helt vilde ting, men derimod bare noget, som man gør sammen. Det kan være ting som en hyggelig familieaften, hvor i spiller nogle gode og sjove brætspil, og måske ser en film sammen. På den måde kan i også rigtigt få snakket sammen, og delt en hel masse ting med hinanden.

Lav en fast familiedag

En ting der kan være smart, når man gerne vil have mere tid sammen som familie, er at planlægge en bestemt dag, hvor man er sammen. Det kan være hver onsdag, der er reserveret til familien. Her kan i bruge dagen sammen, og lave en aktivitet, i bestemmer i fælleskab. Det kan være en gåtur i skoven, eller måske en filmaften. Her kan i skiftes til at vælge aktivitet, så alle laver noget, de gerne vil. På den måde finder i tid til hinanden i hverdagen, selvom i måske alle sammen måtte have travlt. Tid som familie er nemlig noget, man skal huske at værdsætte.