Det kan hurtigt blive en større opgave at skulle planlægge en ferie når man har stiftet familie og pludselig skal have styr på en masse forskellige skemaer og ideer. Det kan derfor også blive svært at finde på den gode idé til ferien som tilfredsstiller hele familien. Det er vigtigt at vide hvilke muligheder man har når man planlægger en ferie for familien eller leder efter inspiration til den perfekte familieferie. Gennem Lars Krogh er det muligt at finde inspiration og få hjælp til at finde hjemmesider som passer godt til enten at booke, planlægge eller finde inspiration til den næste familieferie. 

Ferien til en eventyrlysten familie. 

Hvis man er en familie der godt kan lide at gå på eventyr eller udforske nye steder, så er en af mulighederne at tage bilen og se hvor vejen fører en. For mange giver en køreferie en form for frihed til at udforske netop de steder man selv synes er spændende. Det giver også mulighed for at alle medlemmer i familien har mulighed for at vælge en destination, så der ikke er en der føler sig udenfor i beslutningsprocessen. En anden mulighed for den eventyrlystne familie kan være at tage en båd ferie, hvor man udforsker enten de danske farvande eller muligvis gøre som vikingerne og prøve at udforske de internationale farvande. 

Afslappet familiehygge. 

Hvis man søger en mere afslappet ferie, hvor der er tid til at hygge med familien og nyde hinandens selskab, så kan en mulighed være at booke en charterrejse sydpå. Så bliver alt det overskuelige ved at planlægge en ferie ordnet af ens rejsebureau eller rejseagent, så man bare skal fokusere på at hygge med familien og nyde sin ferie. Hvis man ikke er så meget for at rejse udenlands, kan det være en god idé at leje et sommerhus og muligvis tage nogle bræt- og kortspil med. Så er man sikret en hyggelig ferie hvor familien er samlet og man kan bruge tid på familiehygge uden at skulle tænke på om man har husket sit pas eller har husket at veksle nok penge til rejsen. Det kan også argumenteres for at en hyggelig sommerhus ferie med familien er bedre for miljøet end at flyve rundt til diverse feriedestinationer verden over. På den måde kan med god samvittighed nyde sin tid med familien i et afslappet sommerhus miljø.