Lige for tiden tager du rigtige mange kampe. Både din egen og andres. Du kæmper mod problematikker, mod negative energier, og med de drømme og planer, du gerne vil have til at gå i opfyldelse. Mange har det rigtig svært for tiden, og måske føler du dig selv som en af dem, der har det værst. Dog føler du, at du ikke burde føle dette, for du har et hjem, en familie, mad, varme og et samfund og en Regering, der handler. Men det er ikke en kamp om, hvem der har det værst. Hvis du ikke har det godt, er dine følelser stadig så valide som altid. Følelser er ALTID valide.

Hjælp dig selv videre, selv hvis det virker svært

Det kan være svært at komme ud af en dårlig vane med negative tanker og dårlige energier. Hvis du ikke gør noget ved det på den ene eller den anden måde, så kan du gå hen og få stress, depression eller angst i værste tilfælde. Hvis du har svært ved at overskue at hjælpe dig selv i store mængder, så er det vigtigt, at du tager det hele langsomt og styk for styk. I meget små stykker. Første step for at komme i bad er at gå ud på badeværelset.

Det kan være lettest med en hjælpende hånd

Hvis du har svært ved at gøre noget, så kan det være lettest med en hjælpende hånd. Terapi i København rækker en hånd ud til dig, så du kan komme i gang med din vej mod en lysere fremtid. Måske har du en tankegang om, at terapi ikke er særlig godt, men det er faktisk noget af det bedste, du kan gøre, hvis du har brug for hjælp fra nogle, du ikke ser hver dag, eller skal bruge tid med i fremtiden.