Ligesom ved mange andre ting, er der plusser og minusser ved klistermærker. Vi har samlet fordele og ulemper ved klistermærker herunder.

Plusser ved klistermærker

Brug klistermærker til at overskrive forkerte informationer. Har du fået ny adresse, nyt logo eller skal du have en oversat version af en label på et produkt? Med et klistermærke er det nemt at erstatte den oprindelige tekst.

Klistermærker er fantastiske til dig, der gerne vil holde orden. Vil du gerne kunne se, hvad der er i dine opbevaringskasser, bøtter eller glas, så er klistermærker et oplagt valg. Du bestemmer hvor klistermærket skal være. Sæt det fx oven på bøtten, hvis bøtterne står nede i en skuffe.

Klistermærker er nemme at få produceret. Mange steder kan du få produceret professionelle klistermærker, som du får tilsendt i løbet af få dage. Professionelt producerede klistermærker har ofte en langt højere kvalitet sammenlignet med labels, du selv kan printe på din egen printer.

Klistermærker klistrer på mange materialer. Klistermærker kan klistre på en lang række af materialer. Det er derfor nemt at sætte klistermærket fast på flasker, glas, plast og metal.

Slidstærke klistermærker. Vælger du et vinylklistermærke får du et klistermærke, der kan tåle regn, sol, rengøringsmidler mm, uden at teksten bliver slidt af. Vinylklistermærker kan tåle en tur i opvaskemaskinen. Vælg klistermærker fra Ikast Etiket hvis du gerne vil have klistermærker der kan sættes på fx madkasser eller glas, der dagligt går i opvaskemaskinen.

Klistermærker i mange størrelser og former. Det er nemt at bestille klistermærker i mange størrelser, former og farver. Har du fx en pantonefarve, du gerne vil have klistermærker i, så kan du bare indtaste farvens hex-nummer ved bestilling.

Minusser ved klistermærker

Limrester. Der kan være rester af lim efter et klistermærke, hvis du ønsker at fjerne klistermærket igen. Sørger du for at fjerne klistermærket ordentligt kan du sagtens tage et klistermærke af uden at det efterlader synlige spor.

Andre kan fjerne klistermærket. Du kan ikke sikre dig mod, at andre fjerner klistermærket.

Klistermærker kan ikke tåle vaskemaskine. Klistermærkerne bliver opløst, hvis du vasker dem i vaskemaskine.

Leveringstid. Leveringstiden fra de hurtigste leverandører er på kun 2-3 dage. Skal du bruge klistermærkerne med det samme, kan det derfor opleves som et minus.

Luftbobler under klistermærket.

Skal du fastgøre større klistermærker kan der indimellem komme luftbobler mellem klistermærket og den flade, hvorpå klistermærket sidder. Hvis der er kommet luftbobler under klistermærket kan du hurtigt fjerne det. Limen hærder først efter noget tid.