Står I som familie og skal købe ny seng, så er kontinentalsengen et rigtig godt sengebud. Der er plads til hygge og hele familien, hvis I også som familie nyder jeres søndag morgener med kaffe og morgenmad i sengen.

Kontinentalsengen indbyder til hygge

Udover at kontinentalsengen er fremstillet i let væld af lækre materialer med vægt på at være kropsvenlig for en skøn søvn, er det også en lækker og komfortabel seng at slappe af i kontinentalseng. Her kan du eller I som par sagtens se fjernsyn eller ligge og læse, hvis det er noget I sætter pris på ved at eje en lækker seng. Den kan også være et frirum for jeres børn, hvis de gerne vil se et tv program uforstyrret af den øvrige familie.

Kvalitet er vigtig for en skøn nattesøvn

At sove himmelsk gøres oftest i naturlige, åndbare og hudvenlige materialer, hvilket kontinentalsengen er fremstillet i. Dertil er det vigtigt, at madrasserne understøtter ens krop også afhængig af ens kropsvægt, hvilket kontinentalsengen som en af deres forcer har haft stor fokus på i fremstillingen. Affjedringen er nemlig ligeledes vigtig for at opnå en veludhvilet søvn. Du har om ikke andet mulighed for at teste den af i en af deres butikker, hvis det er noget, du foretrækker før et eventuelt køb.

Et sundt sovemiljø

Udover en lækker og komfortabel seng er indeklimaet for god nattesøvn også vigtig. Dyner, puder og rummet bør udluftes jævnligt. En god nattesøvn kan også fremmes ved at have et vindue lettere åben, så den friske og beroligende vind indfinder sig i rummet. Også gerne inden man skal sove. Dertil sørg jævnligt for rent sengelinned i en god og svedabsorberende kvalitet, hvis det er noget, du døjer med. Ligeledes støvsugning af madrasser, så du derved opnår en renere seng. Det er nemlig altid skønt at ligge sig for natten i en ren og frisk duftende seng, hvilket også fremmer en lettere søvn.

Søvn er vigtig for vores generelle trivsel

Vi alle kan have perioder, hvor det at sove kan være svært. Vi har måske ting i livet, som påvirker os mentalt. Her kan du måske afhjælpe med beroligende musik, hvilket også kan være gavnligt for børn. Især hvis de har svært ved finde ro efter en lang dag med mange indtryk. Det er dog vigtigt for vores generelle trivsel at passe vores sengetid.