Et nyt år står for døren og med et nyt år kommer nye trends, så hvilke nye trends vil 2021 bringe på gulvmarkedet, det giver en af landets største gulvforhandlere www.flottegulve.dk et bud på.

Klikvinyl – Smukt, praktisk og yderst slidstærkt

I de senere år har laminatgulve nydt en stigende popularitet, da et moderne laminatgulv har et meget autentisk træ eller klinkelook og samtidigt er et meget slidstærkt og praktisk alternativ til et trægulv.

I 2021 ser det ud til, at det samme vil ske for vinylgulvet i form af klikvinyler eller vinylgulve med kliksystem som de også kaldes. Fortidens vinylgulve med et plastisk udseende er historie og et moderne klikgulv med træ- eller klinkelook er en meget naturtro gengivelse af originalen. Ofte har gulvene sågar en struktureret overflade, som gør, at gulvet også føles som den ægte vare.

En klikvinyl er et både praktisk og slidstærkt gulvvalg og mange af gulvene har en vandfast SPC-kerne, som giver gulvet en meget høj formstabilitet.

Sildebensgulvet i nye klæder

Med laminatsildebensgulvets entré på gulvmarkedet er sildebensgulvet for alvor blevet populært rundt omkring i de danske boliger. En tendens, som vil fortsætte i 2021, ikke mindst fordi endnu en sildebensgulvtype er kommet på markedet, nemlig sildebens klikvinyl, der er klikvinyler med et meget virkelighedstro trælook i sildebensformat, som gør, at gulvet kan lægges i det klassiske sildebensmønster. Dette betyder, at der fremover vil være endnu flere smukke muligheder at vælge imellem, hvis du gerne vil have et sildebensgulv.

Stor individualitet

Udover specifikke gulvtyper, der er på vej frem, så vil individualitet også være en trend i 2021. Flere og flere finder modet til, at vælge et gulv, der skiller sig ud og er en markant del af indretningen frem for bare at være en neutral baggrund for den øvrige boligindretning. Dette ses også hos gulvforhandleren FlotteGulve.dk, hvor udvalget af gulve og gulvtyper er meget bredt, så du altid kan finde et gulv, der passer til din stil og smag.