Leder du efter noget, som I kan hygge jer med hele familien? Det kan være, at du tænker over, hvad du kan gøre for, at I som familie kan bruge lidt flere stunder sammen. Du leder derfor efter inspiration til, hvad I ellers kan lave, og hvordan I ellers kan bruge mere tid sammen. I denne artikel kommer vi med et par råd til netop dette.

Lav filmaften

Smid jer i sengen eller sofaen med puder og dyner, mens I sætter en hyggelig familiefilm på. Det kan eksempelvis være en komedie eller en tegnefilm – måske har I hver især nogle ønsker til, hvad det kunne være. Nyd hinandens samvær og sjove grin.

Det er altid en god idé at få noget lækkert at spise til filmen. Det kan være alt fra hårde karameller i klippestykker til chokolade eller popcorn. Tag ned i en slikbutik, og fyld posen med jeres favoritter – her kan man nemlig få alt fra flødekarameller med fantastisk smag til lakrids og surt slik.

Lav aktiviteter udenfor

Nu hvor vejret er begyndt at blive bedre, så giver det også anledning til, at I kan lave mange flere aktiviteter ude i solen. Der er godt vejr, og derfor er det en bestemt god idé til at finde på mange sjove ting ude i solen. Lav eksempelvis en skattejagt, hvor du gemmer en kiste med hårde karameller eller vingummibamser og laver et kort til børnene.

I kan også få fat på en pool, hvor I kan nyde de mange sommertimer, spille kongespil eller løbe efter frisbees.

Lav mad sammen

Det kan også være en god idé at lave mad sammen i køkkenet. Det kan skabe grobund for en masse latter og engagement. Her kan børnene måske endda skiftes til at vælge, hvilken ret I skal lave. Måske skal det være pandekager? Vafler? Eller skal I bage boller?