Person som skriver

Du har nok allerede prøvet det før. Du har selv købt alle de ting, som du har haft brug for i løbet af året. Derfor har du nu ikke noget, som du kan skrive på din ønskeliste. Mangler du inspiration til, hvad du kan skrive på listen, finder du flere gode idéer her.

Idéer til ønskelisten

  • Sko – Hvis der er noget, som du altid kan bruge, så er det et par nye sneakers. Sneakers er bare behagelige og smarte. Derudover passer de til stort set ethvert outfit. Elsker du at gå i sneakers, så kan du eventuelt skrive et par fra Asics på ønskelisten.
  • Oplevelser – Oplevelser er endnu en god idé til ønskelisten. Ikke nok med at du får oplevet noget nyt, så kan du også bruge kvalitetstid sammen med nogle af de mennesker, som du holder allermest af. Du kan ønske dig bestemte oplevelser, eller du kan blot skrive på listen, at du ønsker dig alle former for oplevelser. Det er helt op til dig.
  • Gavekort – Et gavekort behøver ikke at blive brugt her og nu. Har du en webshop eller en fysisk butik, som du elsker, så kan du ønske dig et gavekort. Du kan gemme gavekortet til senere brug, hvis du ikke ved, hvad du skal købe, når du modtager det.

Giv en donation – Ved du stadigvæk ikke, hvad du skal ønske dig? Så kan du skrive på din ønskeliste, at du gerne vil have, at pengene til dine gaver skal gå til donationer i stedet.