Mangler du plads til opmagasinering

Mangler du plads til opbevaring er det muligt, at finde gode, sikre og rene depotrum der kan rumme dine ting. Det er både depotrum til private og erhvervskunder, de fås i mange størrelser, så vi har også et depotrum til dig. Nu er der ingen undskyldning for, at mangle plads til opmagasinering da muligheden er lige her. Få tømt ud og skab plads omkring dig, så du kan få overblikket tilbage.

Mangler du plads til opmagasinering, så find et depotrum her

Mangler du plads til opmagasinering af dine genstande, så findes der depotrum i flere størrelser hos Lager til Leje. Det er muligt at få depotrum fra lidt under 10 m3 til over 66 m3, så der er med sikkerhed også en størrelse der passer dig. Skulle du have specifikke ønsker til depotrummet, kan der findes en løsning på dette. 

Det er også muligt at få isolerede depotrum. Det er i øjeblikket vores 10 og 20 fods containere der er isoleret. Så skulle det være et ønske er dette også en mulighed. 

Sikkerheden er i top, men ønsker du at sikre dit depotrum yderligere er det også muligt. Du kan benytte dig af egne indkøbte låse, men der kan tilkøbes sikkerheds godkendt udstyr, som låse eller alarm når depotrummet bestilles. 

Få opstillet en container, hvis du mangler plads til opmagasinering

Muligheden for at have tingene indenfor rækkevidde gør, at flere vælger at have en opstillet container på deres matrikel, om det er privat eller erhverv. Det kan være af forskellige årsager, at en opstillet container er nødvendigt. Det kan være ved renoveringsprojekter, flytning eller udvidelse det er nødvendigt. Det er muligt at leje containeren i en længere periode, det er op til dig, hvor længe du ønsker den stående. Skulle der ske ændringer i tidsplanen eller aftalen, så kontakt os blot der findes en løsning på alt.