Med Covid-19 som overskrift over en lang periode, er det væsentligt at vende blikket mod lysere og bedre tider; det er sommeren 2021, og EM er over os. Hvem drømmer ikke om i den forbindelse at sidde foran skærmen i en sofa, der er rummelig nok til at hele familien kan slænge sig? Hos familiemenneske.dk mener vi, at familietid er lig kvalitetstid. Som I ved, deler vi glædeligt ud af gode råd og muligheder til dig og din familie, således I sammen kan skabe et væld af gode stunder. Herfor finder vi det også på sin plads, at vi netop vender snuderne mod hjemmets hjerterum og dets samlingspunkt – nemlig sofaen. Daells Bolighus har et stort sortiment af sofaer. En sofa med chaiselong, hvor der er plads til hele familien.

 

Et samlingspunkt i familiens hjerterum

Har ovenstående vakt din interesse, og kunne du også tænke dig en sofa, hvor der er plads til hele familien, og som tilmed er behagelig? Den gode sofa indbyder til slæng og til samvær, og her er plads til hele familien, uden at I behøver at gå på kompromis med hverken komfort eller det samlede udtryk i stuens indretningsstil. Det er familiens samlepunkt – det er her I ser EM-kampene, nyheder og familiefilm. Med en sofa med chaiselong fra Daells Bolighus, får du det hele. Om det er i selskab med din familie, gode venner eller alene kan du/I med rette smide benene op og for en stund glemme hverdagens alvor, men i stedet fokusere på komforten.

 

Smid benene op, læn dig tilbage og nyd det

Hos Daells Bolighus har de som fortalt et bredt udvalg, og samtidig er det til priser, hvor alle kan være med.  Deres sortiment byder på både venstre- og højrevendte chaiselongs og i forskellige farver og tekstiler, herunder læder, møbelstof og velour. Så hvad end I søger en sort lædersofa, en blå veloursofa med venstrevendt chaiselong eller en beige sofa i møbelstof med højrevendt chaiselong, kan Daells Bolighus blive svaret på dine bønner. Sofaerne er ydermere produceret i slidstærke materialer, hvorfor du kan vide dig sikker på, at jeres nyindkøbte sofa med chaiselong vil holde i mange år. Uanset jeres indretningsstil kan I finde en sofa, der imødekommer jeres ønsker – og med en plaid placeret henover armlænet, kan I let komme helt i mål.

Med Daells Bolighus brede udvalg kan de med sikkerhed imødekomme dine ønsker til jeres kommende sofa. I sofaer fra Daells Bolighus bliver drømme til virkelighed. Så læn dig tilbage og nyd det.