Familien er alting

Familien danner, som bekendt, grobund for alt.

Den er også altafgørende for ens velbefindende. Det at vide, at alt går som det skal, selv de steder, som dine familiemedlemmer opholder sig, hvor du ikke er der. Og lige netop det med at kunne kontrollere noget, når man ikke er der selv fysisk, det er en egenskab, der kan bruges til meget. Én rigtig smart ting, som det kan bruges til, er en smart switch stikkontakt.

Ser man for eksempel på et produkt, der kan gøre livet en del nemmere, så kunne man med fordel se på en WiFi stikkontakt m. timer + tænd/sluk via Smart Home App- det er intet mindre end genialt. Det er den, fordi selvom, at det er en ”ny” stikkontakt, så fungerer den simpelthen på den måde, at man ikke skal lægge alle husets stikkontakter om, trække nye kabler eller noget i den dur. Man skal simpelthen bare, så nemt som det kunne blive, sætte den i stikket og så kører det. Så har man allerede en wifi stikkontakt.

Gaven der bliver ved med at give

Men der er mere, der er mere. For ikke nok med, at det er vældig smart, at man intet skal lave om, så kan man også indstille en timer på sin stikkontakt. Det gør man via Smart Home Applikationen, der kan modificeres til at agere præcis efter dit hoved.

Så næste gang, at familien skal i sommerhus eller kommer hjem fra ferie, så kunne det være rart, at der var nogen der havde sørget for, at i kom hjem til et dejligt varmt hus uden, at radiatorerne havde stået tændt hele tiden. Lad Smart Home Appen gøre det for jer ved hjælp af timer funktionen, så i kan få jeres smart switch stikkontakt til eksempelvis at tænde for radiatorerne eller lignende 15 minutter før i er hjemme.