Det er let at have en varmepumpe i hjemmet. Installationen er nem og vedligeholdelsen er minimal. Du behøver ikke at bekymre dig om noget, da Daikin varmepumper er kendt for deres lange levetid og gode ydeevne. Du kan bare læne dig tilbage og nyde varmen – og ikke mindst den billige varmeregning.

Ét årligt serviceeftersyn er nok

NovaSolar Service tilbyder Danmarks billigste service på varmepumper, og det er kun nødvendigt én gang om året. De kigger varmepumpen efter i sømmene og laver tests for at sikre, at den kører effektivt. På den måde kan du være helt rolig – din varmepumpe er i gode hænder.

Hvis du har en varmepumpe fra Daikin, kan du være sikker på, at den vil køre problemfrit i mange år. Men selv de bedste varmepumper har brug for et årligt serviceeftersyn for at sikre, at de stadig fungerer optimalt.

Der er også mange penge at spare for dig

Ud over at du aldrig mere skal bekymre dig om at tømme aske eller fylde brændsel på dit fyr, behøver du heller ikke længere frygte for at modtage din elregning. En varmepumpe bruger meget mindre energi end et almindeligt fyr eller klassisk elvarme, og derfor kan du se frem til at spare mange penge.

Så hvis du gerne vil have en varmepumpe, men har været afskrækket af tanken om besværlig installation eller vedligeholdelse, så er det nu tid til at overveje det igen; det er nemt at have en luft-til-luft varmepumpe. Installationen er nem og der kræves ingen vedligehold fra din side. Du får varmen, når du har brug for den, uden problemer og uden besværet.

Med en varmepumpe kan du nemlig få opvarmet rummet på ganske få minutter, og derfor er den også perfekt til sommerhuset eller kolonihavehuset, hvor du kun kommer i weekenderne og ikke vil have fyret til at bruge energi, når du ikke er der.