Kan du og din familie ikke finde ud af, hvor I skal tage hen på ferie? Men ved I bare, at samværet er en vigtig prioritet for jer? Så bør I overveje camping ved Vadehavet. Her kan I med sikkerhed nyde hinandens samvær. Og I kan samtidig få jer nogle gode oplevelser sammen. Læs herunder mere om, hvad det vil sige, og hvad I kan lave på camping.

Hvad kan I opleve?

Der er 68 pladser til campingvogne. I vil altså langtfra være de eneste, der camperer her. Det betyder også, at I højst sandsynligt kan finde andre familier at snakke med, hvis I gerne vil det. Samtidig vil I dog også opleve en ro på denne campingplads. Så I behøver ikke at frygte, at larm bliver et problem.

Man kan selvfølgelig gå ned til Vadehavet, som er tæt på campingpladsen. Her kan I nyde vandet og eventuelt dyppe tæerne. På selve campingpladsen er der et stort og overdækket område med grill.

Du kan også gå tur på Vadehavsstierne og på denne måde få masser af motion. Og generelt er der bare masser af natur at opleve. I kan eventuelt vælge at tage af sted hele familien på naturoplevelser. Men I kan også vælge at dele jer op.

For eksempel hvis der er nogle, der gerne vil og kan komme ud at bevæge sig en masse. Og andre vil måske hellere ud på en køretur til et sted længere væk. Eller måske bare slappe af derhjemme i campingvognen og på campingpladsen en enkelt dag. Så kan man jo sagtens vælge at gøre forskellige ting i familien. Det er helt op til jer selv.

Husk eventuelt også at tage nogle aktiviteter med hjemmefra. For eksempel en bold, så I kan spille noget fodbold, eller hvad I nu er til.

Alternativ til camping

Hvis I ikke er så meget til en campingvogn, så kan I også vælge at booke en træhytte. Dem findes der seks af. Og I dem er der både et køleskab, et tekøkken, en dobbeltseng og en spiseplads. Samtidig er der også en parkeringsplads samt en terrasse, der hører med til træhytten. Så de har jo det hele. Så alt efter hvor mange mennesker I er, så kan I jo altid booke flere træhytter. Så er der plads til alle i denne lidt mindre primitive form for camping. God fornøjelse.