Savner du nogensinde at gøre lidt ekstra ud af det, når du og din familie er samlet? Du bruger måske ofte tid med din familie, men hvor tit arrangerer du noget, som er lidt ud over det sædvanlige? Her får du tips til, hvordan du f.eks. kan arrangere en hyggelig middag for din familie.

Byd din familie velkommen med et glas champagne

Når du gerne vil holde en middag, hvor du gør lidt ekstra ud af det, kan du passende finde på noget at servere, som både du og din familie synes er særligt lækkert. Du kan f.eks. byde din familie velkommen med et glas champagne, hvis det er det, I synes er rigtig lækkert. Det kan også være en særlig appetiser eller en anden form for velkomstdrik. I hvert fald er det nogle gange rart med noget selvforkælelse – specielt i godt selskab.

Forbered en indbydende menu

Der er ingen middag uden god mad. Når du skal finde på en menu, kan du tage udgangspunkt i, hvad du og din familie normalt godt kan lide at spise. Dertil kan du spice det op med nogle nye idéer fra madmagasiner, madblogs el.lign. Der er ingen skam i at lade sig inspirere forskellige steder.

Hvis ikke du er vild med selv at lave mad, kan du altid finde et godt sted at bestille mad ud af huset fra. Det er en god og nem løsning.

Dæk et flot middagsbord

Der er ingen, der siger, at det er nødvendigt at gå helt vildt meget op i oppyntning og borddækning, når du får din familie på besøg. Dog er det alligevel som om, at det gør noget for stemningen, når der er dækket et flot middagsbord. Det kræver ikke meget mere end et par flotte glas, nogle servietter, eventuelt en dug eller nogle dækkeservietter og et par lys.