Føler I at jeres forhold er ved at gå op i flammer? Skændtes I hele tiden? Føler I jeres kommunikation ikke er helt som den har været? Der kan være mange forskellige grunde til at begynde til parterapi, problemer som I ikke selv kan løse, måske endda efter mange forgæves forsøg. Disse problemer kan overskygge alle de gode ting i forholdet. Parterapi København kan hjælpe med at sætte problemerne i et nyt og neutralt lys, og dermed også hjælpe jer med at fikse dem. 

Hvad kan parterapi gør for jer?

Stort set alle forhold rammer en mur på et eller andet tidspunkt. Det kan være efter den såkaldte honeymoon fase, eller I har haft en konflikt som lavede en kløft imellem jer. Det kan også være noget helt tredje. Parterapi kan hjælpe på de problemer, som I har oplevet i hverdagen, som har skabt en dårlig stemning i hjemmet. Det vigtigste redskab I får i parterapi er, at I lærer at kommunikere med hinanden på en måde hvor I ikke træder hinanden over tæerne. De nuværende konflikter vil blive set objektivt på fra en fremmed tredjepart, dette er altså terapeuten, og I vil få nogle redskaber fra terapeuten til at håndtere mulige fremtidige konflikter. 

En investering i fremtiden

Alle ved, at et parforhold er krævende, det er der ikke nogen tvivl om. Det kræver en vedvarende indsats fra begge parter i forholdet før forholdet kan fungere optimalt. Det man får ud af et parforhold er der dog intet der kan sammenlignes med. De konflikter man oplever kan dog til tider overskygge kærligheden, og man kan dermed miste gnisten og lysten til at bevare forholdet. Parterapi København kan ses som en investering i parforholdets fremtid, da I vil få en objektiv terapeut som blandt andet kan hjælpe med manglende kommunikation, at genfinde nærhed og bryde negative mønstre. 

Det er dog ikke alle der føler et behov for at række hånden ud efter hjælp. Mange har den holdning, at det enten er et problem der går over af sig selv, eller at det ses som nedværdigende ikke at kunne finde ud af sine problemer selv. Tabuet om terapi, har uheldigvis været der i mange årtier. Frygten for at blive dømt af andre har tidligere ødelagt parforhold grundet den manglende hjælp og indsigt. Mange er heldigvis ved at indse, at det ikke er et nederlag at søge hjælp til parforholdet, men faktisk er det tit en nødvendig og effektiv redningsvest for mange parforhold.