I nogle familier har man aldrig andet end en gammel og opslidt model af Toyota eller andre mærker. Det er heller intet krav, men hvis det primært er pengene, der står i vejen for de vilde bildrømme, man i virkeligheden har, er der håb for forandring forude.

Friske oplevelser i et frisk køretøj

Uanset om du og resten af familien drømmer om en ganske almindelig personbil, en coupé, en cabriolet, en SUV eller en stationcar, er det ikke udelukket. I kan nemlig lease en bil, som I aldrig ville have haft hverken mod eller råd til at investere i. Dette kan for eksempel gøres via perb cars. Hvis drømmebilen ikke oprinder i Danmark, men skal importeres fra et andet land, er det også muligt. Perb cars henter gerne bilen hjem, hvilket i særgrad er relevant, hvis det omhandler flexleasing. Flexleasing er nemlig optimalt, hvis du i en kortere periode vil køre rundt i din absolutte drøm af en bil, men ikke behøver den som en permanent løsning. Det er for eksempel, hvis du i sommerferien gerne ønsker at kunne udforske landet i en anden bil end ingen eller den normale, at flexleasing af en lækker bil byder på et pift til oplevelsen.

Ekstraregningen

Nogle vil måske tænke, at det er bedst at skulle betale så lidt om måneden for bilen, hvorfor de vælger at udregne estimatet på kørselsbehov lidt i den lave ende. Dette er dog ikke en hensigtsmæssig strategi, da det blot vil resultere i et langt højere ekstrabeløb at betale ved udgangen af leasingperioden, som leasingaftalen afgrænser.

Bilforsikring

Den månedlige betaling for at lease og værditabsbeløbet er selvfølgelig ikke udelukkende, hvad der skal sørges for at komme styr på lige fra starten af forløbet. Også finansiering og forsikring er af enorm betydning. Dette vil perb cars heldigvis med glæde hjælpe med, og de tilbyder selv begge dele.